Προς Ανακόλουθους

Print Friendly, PDF & Email

18.5.2018

του   Γ. Σέρτη

ΠΡΙΝ συμπληρωθεί έτος, αναγκαία η επαναφορά:

Αν το θέμα δεν αφορούσε την εθνική και φυσική επιβίωση ενός λαού που βρίσκεται υπό στρατιωτική κατοχή και εποικισμό, όλα αυτά τα πλαστά διλήμματα, απορίες… σουρεαλιστικές, εμμονές, αφορισμοί κ.λπ., μπορεί να ήταν –μερικώς διασκεδαστικά στην όλη αναστροφή τους.

Για παράδειγμα:

· Οι –βασικοί- υπεύθυνοι για την ύπαρξη του διαμελιστικού τείχους –πραξικοπηματίες, μεταπραξικοπηματίες, λιποτάκτες απόμακροι –κακή τη μοίρα- διαχειριστές των εξουσιών που μετέτρεψαν το Κυπριακό από πρόβλημα τουρκικής κατοχής και εποικισμολύ σε θέμα δικοινοτικής διαμάχης, διαμαρτύρονται για τα αδιέξοδα της δικής τους πολιτικής, στρεψοδικώντας –αναίσχυντα- κατά όσων τους προειδοποιούσαν πως λάθος αρμενίζουν και έτσι δεν ανατρέπεται αλλά εδραιώνεται το καλούμενο status quo.

· Οι ξελαρυγγιζόμενοι υπέρ της Διζωνικής, του φυλετικού και θρησκευτικού διαχωρισμού, επί κλεμμένων εδαφών μάλιστα –ό,τι ρατσιστικότερο … εμπνεύστηκε η βρετανική ραδιουργία και ανέλαβε την εφαρμογή του ο Αττίλας, και οι παλλόμενοι με τους παλλόμενους εποίκους ονομάζουν … ρατσισμό και …ρητορική μίσους την καταγγελία της συνηγορίας τους στα τουρκικά εγκλήματα πολέμου και διαρκείας –στρατιωτική κατοχή, εποικισμός, σφετερισμός κ.ά.

· Οι υποθηκεύσαντες –πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά- την αξιοπρέπεια ενός λαού απαγορεύοντας τη λέξη Απελευθέρωση – πλαστογραφώντας την Ιστορία- άδοντας για μια νεφελώδη …ειρήνη –όχι την Ειρήνη που έπεται της Ελευθερίας, αλλά της υποταγής του θύματος στον θύτη κατά τα σκανδιναβικά σύνδρομα, εμφανίζονται … ενοχλημένοι και βρίζουν όσους δεν συμμερίζονται τη … λύση τους.

Υ.Γ. Ξαναρωτούμε: Αίτημα από τους μπαλονάδες, που αυτοαποκαλούνται κοινωνία πολιτών, για να ριχτούν στην πυρά βιβλία … ρατσιστικά, έχει –όντως- υποβληθεί; (Καζαντζάκης: Πουσουφάκια, Κολοκοτρώνης: Τουρκοπροσκυνημένοι, Μάτεσις: Πουλημένοι!)

ΠΗΓΗ:http://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/527534/pros-anakoloythoys