Η απάτη με τους… πακτωλούς χρημάτων

Print Friendly, PDF & Email

Σημερινή

17 ΝΟΕ 2016

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και οι περί αυτόν Αναν-ιστές, με επικεφαλής αξιωματούχους του πάλαι ποτέ εθνικόφρονος ΔΗΣΥ, εδώ και μήνες προσπαθούν να εξαπατήσουν όσους αφελείς ακόμα τους πιστεύουν, πως «το πρώτο δευτερόλεπτο μετά τη λύση» θα ανοίξουν τα πουγκιά ξένων δωρητών και θα μας… πνίξουν στη μονέδα. Αμ δε! Οι εκπρόσωποι της Τρόικας δεν μάσησαν τα λόγια τους και προσγείωσαν ανώμαλα τους αιθεροβάμονες του Προεδρικού και του ΔΗΣΥ, και κονιορτοποίησαν τα χοντρά ψέματα που τάιζαν αφελείς και ευκολόπιστους πολίτες.

Ο επικεφαλής του ESM είπε ότι οι όροι εντολής του Μηχανισμού δεν επιτρέπουν χρηματοδότηση μιας λύσης, αφού δεν υπάρχουν λεπτομέρειες. Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέφερε ότι μια λύση χρειάζεται μια βιώσιμη οικονομική και χρηματοοικονομική βάση, που απαιτεί μακρά προπαρασκευή και σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής υπέδειξε ότι θα υπάρχουν τεράστιες προκλήσεις σε ένα μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα και η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική».

Με απλά λόγια: Δεν υπάρχουν χρήματα για να καλυφθεί το κόστος πιθανής λύσης. Άρα, τη λυπητερή θα την πληρώσουν οι δεδομένοι βλάκες, οι Έλληνες. Μόνο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα είναι δυνατή προοπτική υπό την αίρεση μιας βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, που να στηρίζεται πάνω σε βιώσιμη οικονομική και χρηματοοικονομική βάση. Πού είναι όλα αυτά; Πώς είπατε; Πολιτική του ποδαριού από έναν Πρόεδρο του… ποδαριού;

Σ.Ι.

Πηγή:http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/380221/paraskinio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.