Φεβρουάριο 2018: 44ετής Διχοτόμηση

Print Friendly, PDF & Email

του Λάζαρου Μαύρου

30 Νοε 2016

Ο Σ Ο ΑΚΡΙΒΩΣ «πρόεδρος λύσης» υπήρξε ο Χριστόφιας, τόσο κι άλλο τόσο «πρόεδρος λύσης» αποδεικνύεται κι ο Αναστασιάδης. Ο πρώτος παρέλαβε μια Διχοτόμηση 34 ετών και την παρέδωσε πολύ πιο… Διχοτόμηση ΑΚΕΛιστί: 39χρονη! Ο δεύτερος θα την παραδώσει, με τη λήξη της θητείας του, Δη.Συ.ναγερμικώς, 44χρονη τη Διχοτόμηση.

– Ο 1ος επιβάρυνε τη διαπραγματευτική θέση της «ε/κ πλευράς» κάνοντας δώρα στους Τούρκους Κατακτητές, 23.5.2008, τον «Συνεταιρισμό Δύο Ίσου Καθεστώτος Συνιστώντων Κρατών (πολιτειών).

– Ο 2ος επεξέτεινε, εξειδικεύοντας τα δώρα, 11.2.2014, με την «Εξίσου Προερχόμενη» από τους Τούρκους «μία και μόνη κυριαρχία» & «διεθνή προσωπικότητα».

Α Μ Φ Ο Τ Ε Ρ Ω Ν η «λύση» έχει ένα και μοναδικό περιεχόμενο: Πρωταρχική ουσία. Και σκληρό πυρήνα: Κύριο, αναλλοίωτο και καθοριστικό όλων των «πτυχών», των «κεφαλαίων», των «συγκλίσεων», των «διευθετήσεων» και των «αναπροσαρμογών», «διακυβέρνησης», «εδαφικού», «περιουσιακού», «πληθυσμιακού» «εγγυήσεων» κ.λπ.:

– ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Κρατικής Υπόστασης της Κύπρου στους Τούρκους:

– ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΩΣ, επί ίσοις όροις και εξίσου (α) Συνιδρυτές, (β) Συνιδιοκτήτες, (γ) Συνεταίρους, (δ) Συγκυρίαρχους.

– ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ μόνο «αφέντες στον Βορρά και συνέταιρους στον Νότο» κατά την παλαιότερη ρήση, αλλά και Συγκυρίαρχους πάσης Κύπρου.

– ΜΕ ΤΗΝ Τουρκία ικανή, ισχυρή κι αποφασισμένη, αυτήν την Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία, να την μεθοδεύσει (παλαιόθεν ήδη προγραμματισμένη) για την σταδιακή, με μαθηματική ακρίβεια σχεδιασμένη, ΕΞΑΛΕΙΨΗ των Ελλήνων Κυπρίων από την Κύπρο.

Β Ε Β Α Ι Ω Σ θ’ απορρίψει ο κυπριακός Ελληνισμός τη λύση, εάν ο κ. Αναστασιάδης καταλήξει (ή καταντήσει), με… επιτυχέστερα Μοντ Πελεράν, ή όπου αλλού αποφασίσει να τον τραβολογεί ή να τον κωλοσύρνει ο κ. Ακιντζί, ώστε να την προτείνει σε Δημοψήφισμα. Ούτε το 24% τών (και) υπό του ιδίου πλανηθέντων το 2004, δεν πρόκειται να εγκρίνει την Παράδοση.

ΔΙΟΤΙ, πρώτο: Επί 12 χρόνια οι Έλληνες Κύπριοι, από την οικτρή εμπειρία των εκβιασμών και της παγίδευσης στα «δύο ταυτόχρονα και ξεχωριστά δημοψηφίσματα» του 2004, έχουν αποκτήσει έκτοτε πληρέστερη μορφωτική επάρκεια.

ΔΙΟΤΙ, δεύτερο: Γνωρίζουν πληρέστερα και καθημερινά, όπως όλος ο κόσμος, τι εστί Ερντογάν & Τουρκία.

ΔΙΟΤΙ, τρίτο: Οι συνασπισμένες με τον Αναστασιάδη, για τη λύση «τους», ηγεσίες ΔηΣυ & ΑΚΕΛ δεν αντιπροσωπεύουν πλέον ούτε την οσημέραι συρρικνούμενη μειοψηφία 36,45% του εκλογικού σώματος: Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου είχαν λάβει, ο μεν ΔηΣυ 19,85%, το δε ΑΚΕΛ 16,6%. Και να δούμε πόσο κατολίσθησαν έκτοτε…

Α Ρ Α: Ποιος θα παραλάβει τον Φεβρουάριο 2018 και με πόσα επιπλέον δυσμενέστερα και τουρκικότερα βαρίδια, την 44χρονη τότε Διχοτόμηση με τα βαρίδια Χριστόφια – Αναστασιάδη, για να κάνει τι;
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ποια είναι η χρησιμότητα και ποια είναι η επιδίωξη και ποιος ο σκοπός, άραγε, να βλέπει ο κ. Έιντε (του αιγιδούχου των «διακοινοτικών» Γ.Γ. του ΟΗΕ) και πρηγουμένως η πρέσβης των ΗΠΑ εντεταλμένη της κ. Βικτωρίας Νούλαντ, ΜΟΝΟ τους κ.κ. Άντρο Κυπριανού ΑΚΕΛ και Αβέρωφ Νεοφύτου ΔηΣυ τής ΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑ συμπλέουσας επί του Κυπριακού μειοψηφίας 36,45% του λαού;
Λάζ. Α. Μαύρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.