Ρακένδυτοι μεταβαίνουν στην Ελβετία και γυμνοί θα επιστρέψουν…

Print Friendly, PDF & Email

27.06 2017 

του Κωστάκη Αντωνίου

Ψεύδονται ασυστόλως και παραπλανούν τον λαό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και οι ηγεσίες ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ,  όταν επιχειρούν καλύψουν ένα εθνικό έγκλημα, προβάλλοντες το γελοίο επιχείρημα ότι μεταβαίνοντες στην Ελβετία, πάνε εκεί για να βοηθήσουν στην απαλλαγή της Κύπρου από τις τουρκικές εγγυήσεις και τον τουρκικό στρατό. 

Πάνε εκεί για να νομιμοποιήσουν τις τουρκικές εγγυήσεις και να αποδεχθούν παραμονή τουρκικού στρατού και μετά τη λύση. 

Πάνε εκεί για να αποδεχθούν την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την παραχώρηση της Κύπρου στην Τουρκία μέσω της συγκυβέρνησης με τους Τουρκοκυπρίους. Οι Τουρκοκύπριοι δεν θα είναι συγκυβερνήτες και ισότιμοι συνεταίροι των Ελληνοκυπρίων στην Κύπρο. Συγκυβερνήτες και ισότιμοι συνεταίροι θα είναι η Τουρκία.

Δεν πάνε στην Ελβετία για να μας απελευθερώσουν. Πάνε στην Ελβετία για να μας υποδουλώσουν. Δεν υπάρχουν διέξοδοι από την καταστροφική πολιτική που εφαρμόζουν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Δεν πάνε στην Ελβετία για να συζητήσουν επί ενός εγγράφου που να περιέχει τα ελάχιστα σημεία συζήτησης. Πάνε στην Ελβετία για να συζητήσουν επί ενός εγγράφου, αγγλο-αμερικανικό-τουρκικής έμπνευσης, το οποίο καθιστά αδύνατη τη συζήτηση και κάθε κατάληξη σε βιώσιμη λύση. Πάνε στην Ελβετία για να προσθέσουν εν γνώσει τους ακόμη ένα Βατερλώ στην εθνική υπόθεση, το οποίο θα μετατρέψουν σε νέο Νενικήκαμε. Πάνε στην Ελβετία για να οδηγήσουν τον κυπριακό ελληνισμό σε τρισχειρότερη Ζυρίχη, μετά τη βέβαιη κατάρρευση της οποίας, δεν θα υπάρξει ευκαιρία επιβίωσης του ελληνισμού.

Πάνε στην Ελβετία για να παρακαθίσουν σε μία διάσκεψη στην οποία θα έχουν τρεις αντιπάλους και κανένα φίλο. Πάνε στην Ελβετία για να αντιμετωπίσουν τη Βρετανία και την Τουρκία,  χώρες που  κατέστρεψαν την Κύπρο,  οι οποίες θα έχουν ως συμμάχους τα Ηνωμένα Έθνη του Έιντε και ένα Πόντιο Πιλάτο, την Ευρωπαϊκή Ένωση,  η οποία θα κουνά συμβιβαστικά το κεφάλι της και θα λέγει απλώς “συμφωνούμε με όσα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές”. 

Πάνε στην Ελβετία αμαθείς και   απροετοίμαστοι, πανέτοιμοι να συνθηκολογήσουν και να υπογράψουν όσα επιθυμεί η Ιερά Συμμαχία ΗΠΑ-Βρετανίας-Τουρκίας.

Πάνε στην Ελβετία,  ενώ το Μπαρμπαρός είναι έξω από τον  Πρωταρά και εκδιώκει από τα κυπριακά χωρικά ύδατα, κυπριακά σκάφη! Πάνε στην Ελβετία με τα τουρκικά πολεμικά εντός της κυπριακής ΑΟΖ να εκτελούν βολές. Πάνε στην Ελβετία, χωρίς  να έχουν στο χέρι έστω και δείγμα αλλαγής της τουρκικής στάσης, αλλά δείγματα μεγαλύτερης τουρκικής αδιαλλαξίας και επιδρομικότητας. Πάνε στην Ελβετία χωρίς να έχουν καταφέρει να επιτύχουν τη στοιχειώδη ενότητα μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Πάνε στην Ελβετία με βάση όχι ρεαλιστικούς στόχους, αλλά ψευδαισθήσεις και καταστροφικές εμμονές στις δικές τους επικίνδυνες φιλοσοφίες και σε κομματικά συμφέροντα.

Πάνε στην Ελβετία, αφού  επέτρεψαν στον Έιντε να αλωνίζει και στην Αγγλία να τον εμβολιάζει με τις δικές της διχοτομικές γραμμές. Πάνε στην Ελβετία ομολογώντας  πως απεμπολούν το “απόλυτο”. Δηλαδή την πλήρη κατάργηση των τουρκικών εγγυήσεων και την πλήρη και άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων. Πάνε στην Ελβετία ως ουραγοί της Τουρκίας, του Λονδίνου και του Έιντε. Ως φερέφωνα αγγλο-αμερικανικών εντολών. 

Πάνε στην Ελβετία  όχι για να διεκδικήσουν. Αλλά για να συζητήσουν  όρους παράδοσης. Πάνε στην Ελβετία, όχι για να άρουν ανησυχίες των ελληνοκυπρίων, αλλά για  να ικανοποιήσουν ανησυχίες των Τουρκοκυπρίων.

Θα αποτελέσει καταστροφή η μετάβαση τους. Ρακένδυτοι μεταβαίνουν στην Ελβετία. Και γυμνοί θα επιστρέψουν…

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/blog/antoniouc/2017/06/2155/rakendytoi-metavainoun-stin-elvetia-kai-gymnoi-tha-epistrepsoun