ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΚ72/2021                                                                                             

 11.4.2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ, 24, ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΩΡΑ11.00

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

 

24, Απριλίου 2021, 17 χρόνια μετά το 2004, η Κυπριακή Δημοκρατία δοκιμάζεται και πάλι από τα αδυσώπητα ξένα συμφέροντα και τον Τούρκο κατακτητή. Το σκηνικό δοκιμασίας της,  στήθηκε και πάλι στην Ελβετία, την Αγία Εβδομάδα, στην «άτυπη» Πενταμερή.

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων η Αδούλωτη Κερύνεια μαζί με άλλους Αγωνιζόμενους και ανησυχούντες πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, διοργανώνουμε εκδήλωση στήριξης της Κυπριακής Δημοκρατίας  έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Καλούμε κάθε Κύπριο πατριώτη να παραστεί και να μετρηθεί μαζί μαςσε μια περίοδο που οφείλει να ακουσθεί στεντόρεια η φωνή του Λαού  ότι :  Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται έχοντας πλήρη συναίσθηση των συνθηκών πανδημίας που βιώνουμε, όμως  λαμβάνοντας όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, μάσκα, και αποφεύγοντας απευθείας επαφές μεταξύ μας, με το προσωπικό του αντισηπτικό ο καθένας, μπορούμε και πρέπει να παραστούμε διότι το καθήκον προς την πατρίδα το επιβάλλει. Άλλοι έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα και το ολιγότερο που εμείς έχουμε να κάνουμε είναι με όλες τις προφυλάξεις που επιβάλλονται να δώσουμε άφοβα το παρόν μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ,24, ΑΠΡΙΛΙΟΥ,2021, ΩΡΑ 11.00 π.μ., ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 

 

Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Ιωάννης Σιεκέρσαββας  99439019

Πρόεδρος