Μέση Ανατολή, διμερείς σχέσεις και κυπριακό στο Οβάλ Γραφείο (βίντεο)

29/10/2024

“Έχει ιδιαίτερο πολιτικό βάρος η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Μπάϊντεν”. Στέλνει μηνύματα στη Τουρκία, δηλώνει ο ΥΠΕΞ

Με μηνύματα, για το Κυπριακό ανακοίνωσε και επίσημα ο Λευκός Οίκος, την συνάντηση Χριστοδουλίδη- Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναμένεται, αύριο να επαναλάβει τη στήριξή του στη λύση ομοσπονδίας και να αναφερθεί στα 50 χρόνια διχοτόμισης.

Στο ”Οβάλ” γραφείο θα τεθούν επίσης, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, οι διμερείς σχέσεις και ζητήματα ενεργειακής ασφάλειας και συνεργασίας.

Η συνάντηση καταδεικνύει την ενίσχυση των διμερών σχέσεων και δη στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας, τονίζει η Κυβέρνηση.

Δείτε το ρεπορτάζ της Σοφίας Ιωσήφ στο βίντεο που ακόλουθεί:

ΠΗΓΗ:https://simerini.sigmalive.com/article/2024/10/29/mese-anatole-dimereis-skheseis-kai-kupriako-sto-obal-grapheio-binteo/