Να δώσουν στους Κούρδους όσα Εκβιάζουν από εμάς

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Αν υπάρχει έστω και ένας αφελής Έλληνας που πίστεψε στον Δούρειο Ίππο της κατοχικής Τουρκίας, τον Ακιντζί, τώρα προσγειώνεται ανώμαλα. Από την πρώτη ημέρα της ανάδειξής του στην ηγεσία των Τ/κυπρίων, αναλύσαμε γιατί ο νέος εγκάθετος της κατοχικής δύναμης θα είναι χειρότερος από τους προκατόχους του.

Δηλαδή γνήσιος Τούρκος, υπάκουο οργανάκι και πειθήνιος πράκτορας της Τουρκίας. Ο Ακιντζί από την πρώτη ημέρα της ανάδειξής του ήταν ξεκάθαρος: Διατύπωσε έντονα τις στοχεύσεις της τουρκικής πολιτικής έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επανέλαβε άπειρες φορές τις θέσεις της Τουρκίας στο Κυπριακό. Βροντοφώναξε στεντόρεια τις αξιώσεις της.

Οι Ν. Αναστασιάδης, Αβ. Νεοφύτου και Α. Κυπριανού ούτε άκουσαν ούτε κατάλαβαν. Μόνη έγνοια τους, η συνέχιση ενός τεθνεώτος διαλόγου που απέβλεπε μόνο στην ικανοποίηση των τουρκικών αξιώσεων για να εξημερωθεί το τουρκικό θηρίο. Αντ’ αυτού, περισσότερο αποθηριώνεται επειδή γνωρίζει ότι απέναντί του έχει γιουσουφάκια τα οποία είναι έτοιμα να υπακούσουν στις προσταγές του.

Γιατί πολλοί απορούν για τις δηλώσεις του εγκάθετου και τη θρασεία αξίωσή του να… ακυρωθεί η απόφαση της Βουλής για το Ενωτικό Δημοψήφισμα; Δικοί μας ηγέτες τον εμπιστεύθηκαν, τον αγιοποίησαν και τον εξιδανίκευσαν ως δήθεν μεσσία που θα λύσει το Κυπριακό. Καθαρές κουβέντες, λοιπόν: Όσα η Τουρκία αξιώνει στην Κύπρο, πρώτα να τα δώσει στους Κούρδους! Πότε θα τα δώσει;

Σ.Ι.

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/406475/paraskinio