Ραγιάδες, ιδού τι Αξιώνει ο Εγκάθετος

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Οι θεατρινισμοί και τα αγκρίσματα του εγκαθέτου της τουρκικής κατοχής δεν πρέπει να παραπλανούν κανέναν Έλληνα της Κύπρου. Ο Μουσταφάς δεν θύμωσε ούτε για το τσιγάρο του Αναστασιάδη ούτε για την πρόταση για το Ενωτικό Δημοψήφισμα. Ο Ακιντζί, αντίθετα, βροντοφωνάζει στους θεόκουφους ηγέτες μας τι θα κάνουν οι Τούρκοι, εάν και εφόσον καταλήξουμε στην τουρκοφρενή διζωνική.

Ο έγκριτος Κύπριος πανεπιστημιακός Παν. Ήφαιστος προειδοποιεί, ότι ο πράκτορας της κατοχής έδωσε μια πρώτη γεύση πώς θα είναι οι Έλληνες Κύπριοι μετά την κατάργηση της ΚΔ: 

«Θα πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν τους, την ταυτότητά τους, τις πολιτικές τους παραδόσεις και τον πολιτισμό τους. Όχι βέβαια οι Τούρκοι αλλά οι Έλληνες της Κύπρου.

»Θα πρέπει να σβήσουν από τη μνήμη τους τούς αγώνες ελευθερίας. 

-Θα πρέπει να μην τιμούν τους ιερούς ήρωές τους, που όταν τους οδηγούσαν προς την αγχόνη τραγουδούσαν ύμνους για την Ελευθερία και την Ελλάδα.

 -Θα πρέπει να διαστρεβλωθούν γνωστά ιστορικά γεγονότα, υιοθετώντας την τουρκική προπαγάνδα για τις λεγόμενες δικοινοτικές συγκρούσεις.

-Θα πρέπει να δεχθούν το ιστορικό ψεύδος για την εισβολή, λέγοντας ότι οι Τουρκοκύπριοι κινδύνευαν από το πραξικόπημα της χούντας των Αμερικανών. 

-Θα πρέπει συνολικά να συμμορφωθούν ήδη πριν από την κατάργηση της ΚΔ στις βουλήσεις της Άγκυρας και των εγκαθέτων της για να σκέφτονται, να ξέρουν, να αισθάνονται και να λειτουργούν όπως οι Τούρκοι διατάζουν». -Ραγιάδες, πότε θα ξυπνήσετε;

Σ.Ι.

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/407519/paraskinio