Ο ΔΗΣΥ εναντίον και του Αρχηγού Διγενή!

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

5 Μαρτίου 2017

Δεν φαίνεται να έχει τελειωμό η απίστευτη κατρακύλα της ηγεσίας του ΔΗΣΥ. Αφού έγιναν αυτόβουλα βαποράκια, ώστε ο Αττίλας να αλώσει και την ελληνική παιδεία μας διά της αισχρής πρότασής τους για το Ενωτικό Δημοψήφισμα, συνεχίζουν τον κατήφορό τους. 

Ιδού τι καταγγέλλει η Αλληλεγγύη για την ηγεσία του άλλοτε εθνικόφρονος Συναγερμού: 

«Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε η αθλιότητα των πολιτικών του Συναγερμού, η ηττοπάθεια και η έκδηλη υποταγή του στην τουρκική κατοχή και στις προσταγές του Ερντογάν. Μετά από παρέμβαση του Συναγερμού στην Πολεοδομική Επιτροπή του Δήμου Λεμεσού, οδηγήθηκε σε αναβολή η συζήτηση της αίτησης του Ιδρύματος Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής, για ανέγερση μνημείου της ΕΟΚΑ. Πρόκειται για υπόθεση που εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια, με το Ίδρυμα να προσφεύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας την παραχώρηση της άδειας ανέγερσης του μνημείου, και να δικαιώνεται».

Η Αλληλεγγύη καλεί τους Συνδέσμους των Αγωνιστών «να διεκδικήσουν πάραυτα την εφαρμογή της σχετικής απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τη χορήγηση στο Ίδρυμα της άδειας ανέγερσης του μνημείου. Ρωτούμε ευθέως τους αντρειωμένους του Συναγερμού, οι οποίοι όπως λένε παλεύουν για μια λύση που θέλει τόλμη: Γιατί δεν τολμούν να απαιτήσουν και την απομάκρυνση των αγαλμάτων του Κεμάλ Ατατούρκ που έχουν κατακλύσει την κατεχόμενη Κύπρο;». -Όσοι Συναγερμικοί διατηρούν ακόμα όρθια τη σπονδυλική στήλη τους και αλώβητη την αξιοπρέπειά τους, ας αντιδράσουν, επιτέλους!

Σ.Ι.

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/410392/parapolitika-kyriakis#sthash.paxL90Vd.dpuf