Ψηφοφόροι Φλεβάρη Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία

Print Friendly, PDF & Email

Ψηφοφόροι Φλεβάρη Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία

12 Μάιος 2017
Με τον Λάζαρο Μαύρο

Κ Α Θ Ω Σ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ήδη τα προεκλογικά μηχανοστάσια του προεδρικού μεγάρου και των κομμάτων για τις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου, καλόν είναι να εκκινήσουν και οι πολίτες – ψηφοφόροι, τις αποτελεσματικότερες υπό τις περιστάσεις κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις τους: Προς εξαναγκασμό των υποψηφίων στο πρώτιστο και το κυριότερο ζητούμενο της πολιτικής:

– Ν’ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ η Κυπριακή Δημοκρατία την απολύτως αναγκαία κι απαραίτητη ΙΣΧΥ για την επιβίωσή της και για την άσκηση οιασδήποτε πολιτικής: Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία. (Δες περισσότερα στα «Ειρήσθω» Δευτέρας και Τρίτης, 8&9τρ.).

Ε Κ Α Σ Τ Ο Σ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, αυτεξούσιος αυτοκράτωρ της δικής του ψήφου (σ’ όποιο κόμμα κι αν «ανήκει» ή δεν «ανήκει»), προθύμως, ενεργώς κι αποφασιστικά συνενωνόμενος και συνεννοούμενος με όλους τους πανταχόθεν ομοφρονούντες, στην προεκλογική περίοδο των εννέα μηνών μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, ΔΥΝΑΤΑΙ (εντελώς προσωρινά έως τότε) να καταστεί πραγματικός ΕΝΤΟΛΕΑΣ του εντολοδόχου που θα εκλεγεί:

– ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ κι εξαναγκάζοντας κάθε έναν απ’ τους ήδη εκκινήσαντες προεκλογικούς – κομματικούς σχηματισμούς, να παρουσιάσει στον λαό, ενώπιον του Εκλογικού Σώματος, αξιόπιστο και αξιέμπιστο, συγκεκριμένο και μελετημένο, Σχέδιο Πρόσκτησης της αναγκαίας Ναυτικής & Αεροπορικής Ισχύος της ΚΔ.

Ο Λ Α Τ’ ΑΛΛΑ της προεκλογικής περιόδου, είτε ενδεδυμένα (για να προσβάλλουν ξανά) τη Φουστανέλλα, το ηρωικότερο σύμβολο Αγωνιστικότητας κι Απελευθέρωσης του νεότερου Ελληνισμού, είτε για να… τριχοτομούν τις τρίχες τους περί «ορθού περιεχομένου» του προπατορικού τους διζωνικού αμαρτήματος, αποτελούν, απλώς, ακατάπαυστες κι ακατάσχετες δημαγωγίες των αθεράπευτων άχρι τούδε Ηττημένων Μυαλών τους. Είναι οι Ε.Ε.Ψ.: Επιχειρήσεις Εξαπάτησης Ψηφοφόρων. Με αδρά προς τούτο πληρωμένους «Επικοινωνιολόγους» επιστημονικής εξαπάτησης. Και πλουσιοπάροχα καταχωρισμένες στα ΜΜΕ διαφημίσεις, πολλών εκατομμυρίων…

Γ Ι Α ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να υπάρχει η Κ.Δ., για να περιφρουρήσει την άσκηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στην ΑΟΖ, ώστε ν’ αξιοποιήσει προς όφελός της τα Κοιτάσματά της, για να συνάψει πράγματι επωφελείς συμμαχίες με καλούς γείτονες ή κι άλλους μακρόθεν, για ν’ αποτρέπει αποτελεσματικά κακούς γείτονες επίβουλους της ύπαρξής της, για να συνδράμει επί 24ώρου το σύμμαχο Π.Ν. και την Π.Α. του ελλα-δικού μας κράτους, υποχρεώνοντάς το στην «ίδια γραμμή» στρατηγικής, για να προστατεύει εμπράκτως την κατάπαυση του πυρός και για να διεκδικήσει αποτελεσματικά την ειρηνική ορθή λύση του Κυπριακού, οφείλει να αποκτήσει ικανό Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία.

– ΚΑΙ ΑΥΤΟ θα πρέπει πρωτίστως ν’ απαιτήσουν και να το επιβάλουν στους όποιους διεκδικητές της ψήφου, οι συγκροτούντες τον λαό και οι συναποτελούντες το Εκλογικό Σώμα πολίτες – ψηφοφόροι. Με τη βεβαιότητα ότι όλα τ’ άλλα, της όποιας πολιτικής, έπονται και εξαρτώνται από αυτό: Την ΙΣΧΥ…
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
Έχετε συγκρατήσει από τον Θουκυδίδη, όσοι τον έχετε μελετήσει, ότι, όταν εισέβαλαν αλαζόνες ιμπεριαλιστές στην ανίσχυρη Μήλο οι Αθηναίοι, επέβαλαν στους Μηλίους το «ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του κι ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του» (Ε-89), αλλά αμέσως μετά, όταν οι ίδιοι εισέβαλαν στη Σικελία, ο Έρμωνος Ερμοκράτης (Δ-59 και Ζ-33 και Ζ-76) πέτυχε, όχι μόνο την Αποτρεπτική Ισχύ των Σικελιωτών Ελλήνων, αλλά εν τέλει και την πανωλεθρία (Η-87) των ιμπεριαλιστών Εισβολέων – Κατακτητών Αθηναίων; Και ότι αυτό – η Στρατηγική Ερμοκράτη – είναι από τα πολυτιμότερα διδάγματα, «κτήμα ες αιεί» της ανθρωπότητας, απ’ τον παππούλη μας τον Θουκυδίδη;
Λάζ. Α. Μαύρος