Ποιες ανησυχίες μας, Πρόεδρε, είναι ανεδαφικές;

Print Friendly, PDF & Email

Εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ

03 Νοε 2016

Στην προηγούμενη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συμμερίστηκε τις ανησυχίες που εκφράστηκαν από το σύνολο σχεδόν των εθνοσυμβούλων για το Κυπριακό. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολιτικοί αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων διατύπωσαν και δημόσια τις ανησυχίες τους, ώστε και οι πολίτες να γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αλλ’ ω! του αναστασιάδειου θαύματος και της ακόμα μίας μεταστροφής του Προέδρου. Σε δηλώσεις του την περ. Παρασκευή, μετά την παρέλαση για το Έπος της 28ης Οκτωβρίου 1940, ρωτήθηκε για τις ανησυχίες που εκφράστηκαν από πολιτικούς.

Είπε:

«Δεν έχω πρόθεση να σχολιάσω ανησυχίες που εκφράζονται από οποιονδήποτε. Είναι απόλυτα σεβαστές. Το θέμα είναι να εργαστούμε κατά τρόπο που να ξεπεραστούν ή να μη δικαιολογούνται. Και αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι πολλές των ανησυχιών δεν έχουν έδαφος και δεν δικαιολογούνται. Αλλά θέλω να πω ακόμα κάτι. Δεν μπορεί επειδή ανησυχούμε για κάτι να μας καταλάβει ο παραλυτικός φόβος και να μείνουμε αδρανείς για να εδραιωθεί η κατοχή».

Ρωτάμε, λοιπόν: Ποιες ανησυχίες των κομμάτων συμμεριζόταν ο Πρόεδρος που αργότερα αναίρεσε και μηδένισε; Πού στηρίζεται, ώστε σήμερα να ισχυρίζεται ότι οι ανησυχίες κομμάτων και πολιτών είναι ανεδαφικές; Οι δικές μας ανησυχίες ξεκινούν από τους χειρισμούς και τις εν κρυπτώ και παραβύστω αποφάσεις του Ν. Αναστασιάδη και το σκοτάδι που τις επικαλύπτει.

Σ.Ι.

Πηγή: http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/376431/paraskinio#sthash.OAWvE8UY.dpuf

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.