Προς Απορούντας

Print Friendly, PDF & Email

12/8/2018

του   Γ. Σέρτη    

ΚΑΘΩΣ οι υποβολές και προβοκάτσιες εντείνονται, η απορία γυροφέρνει:

— Που αποβλέπουν τα νέα… χρονοδιαγράμματα που περιορίζονται στο εξάμηνο της «τελευταίας ευκαιρίας»;

(Ευκαιρία τίς, και τίνων;)

Έχουμε –πια– τόση πείρα και εμπειρία περί… χρονοδιαγραμμάτων, ώστε να είναι περιττές οι… μαντικές ικανότητες των όποιων Άιντα, διαδόχων τους και οπαδών αυτών.

Όσοι δεν εθελοτυφλούν, γνωρίζουν επαρκώς τους σχεδιασμούς των λόρδων και των πιασμένων Ευρωπαίων και υπερατλαντικών Επιτρόπων, με πρόθυμους παραλήπτες τους διεθνείς –διατεταγμένους ή αυτόκλητους– μεσολαβητές και τους ντόπιους πλασιέ και σερβιτόρους!

· Το 2004 οι ραδιουργίες και οι μεθοδεύσεις επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα: Παραμονές της ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντ’ αυτής να εισέλθουν στην Ευρώπη δύο βρετανοτουρκικά προτεκτοράτα, με συνταγή του Χάνεϊ, μαγειρέματα του Ντεσότο και συνδαιτυμόνες τους… εκσυγχρονιστές της Σημιτικής συμμορίας.

(Τότε δεν γνωρίζαμε ούτε για τα τοξικά δάνεια του Σημίτη που υποθήκευσαν –και χρεοκόπησαν– Ελλάδα και Κύπρο, ούτε για τη σφήνα του Χάνεϊ για υφαρπαγή των πλούσιων κοιτασμάτων της Κυπριακής ΑΟΖ).

· Εφτά χρόνια αργότερα το χρονοδιάγραμμα –με παρόμοιο στόχο– επανήλθε: «Λύση» πριν τον Ιούνιο του 2012, ώστε την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το δεύτερο εξάμηνο του έτους, ν’ αναλάμβαναν οι «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου» και όχι η Κυπριακή Δημοκρατία.

Ακολούθησαν χρονοδιαγράμματα και χρονοδιαγράμματα, πάντα στον ίδιο στόχο: Να καταστεί… Εκλιπούσα η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως επιθυμεί και απαιτεί η –ασύδοτη και ατιμώρητη– Σουλτανική Τουρκία.

Τώρα, με εξήγηση και απόδειξη:

Το χρονοδιάγραμμα της «λύσης» –με απώλεια ψυχραιμίας ξένων και δικών– στοχεύει στον αναίσχυντο σφετερισμό –και– της πλούσιας ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας!…

ΠΗΓΗ:http://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/566738/pros-aporoyntas