Γιατί δεν απαιτείτε το αυτονόητο, Γιαννάκη;

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

29 Νοε 2016

Ο Ν. Αναστασιάδης, ο Ι. Κασουλίδης, ο Αβ. Νεοφύτου, δεν θέλουν να ενοχλούν την Τουρκία, πόσω μάλλον να την προκαλούν. Δεν επιθυμούν ο σουλτάνος να θυμώνει. Γι’ αυτό, παρά τις φλύαρες διαβεβαιώσεις τους, οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, διότι δεν διασφαλίζουν και δεν διεκδικούν αλλ’ ούτε υπερασπίζονται τον κυπριακό Ελληνισμό. Ιδού νέα φτηνή, εξοργιστική δικαιολογία που εφηύραν για να μην αξιώσουν την άμεση αποχώρηση του Αττίλα.

Την παρέθεσε γι’ ακόμα μια φορά ο ΥπΕξ, Ι. Κασουλίδης. Απαντώντας σε αιτιολογημένες ανησυχίες του ΔΗΚΟ και όλων των Ελλήνων, είπε τα εξής εξωφρενικά: «Εμείς επιδιώκουμε την απόλυτη κυριαρχία και ανεξαρτησία, χωρίς πλέον προσχήματα που να απορρέουν από οποιαδήποτε Συνθήκη».

«Φυσικά, κανένας στρατός, εκτός αν ηττηθεί κατά κράτος, δεν αποχωρεί σε μια μέρα. Αυτήν την περίοδο αναδίπλωσης και αποχώρησης είναι που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε με ημερομηνία οριστικής αποχώρησης όλων των τουρκικών στρατευμάτων σε εύλογο χρονικό διάστημα», προσθέτει. Φυσικά, όποιος δεν θέλει να απαιτήσει, βρίσκει χίλιες φτηνές δικαιολογίες.

Αντί αυτά τα ηχηρά ηλίθια να τα λένε οι Τούρκοι, τα διατυμπανίζουν οι δικοί μας και τους προσφέρουν άλλοθι! Ξαναρωτάμε, Γιαννάκη: Αφού ο Ν. Αναστασιάδης πιστώνει καθημερινά την κατοχική Τουρκία με «θετική ρητορική», γιατί δεν απαιτείτε αυτή να μεταποιηθεί σε αποχώρηση του Αττίλα ΠΡΙΝ από την υπογραφή συμφωνίας; Γιατί δεν το απαιτήσετε ποτέ; Γιατί;
Σ.Ι.

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/383714/paraskinio#sthash.FAcA4Q6W.dpuf

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.