Αυστηρό μήνυμα προς ΜΜΕ…

Print Friendly, PDF & Email

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Πάνος Ιωαννίδης

01 Δεκεμβρίου, 2016

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ προσωπικά και (καθηκόντως) προς ΟΛΟΥΣ τους Διευθυντές, Αρχισυντάκτες και Δημοσιογράφους των Κυπριακών ΜΜΕ και, ιδιαίτερα, τους Παρουσιαστές Ραδιοφώνου & Τηλεοράσεως:

Κυρίες & Κύριοι Λειτουργοί της Κυπριακής Δημοσιογραφίας,

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ στη σπουδή, με την οποίαν οφείλετε να προβάλλετε το Κυπριακό Ζήτημα, την οποίαν με λύπη χαρακτηρίζουμε ως “σκόπιμα μονόπλευρη, μεροληπτική και προκλητική”, καθώς και  -σε συγκεκριμένες περιπτώσεις-  προσωπική υπόθεση του Δημοσιογράφου μάλλον, παρά προσπάθεια για εντοπισμό της αλήθειας…

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να επιτελέσετε το σοβαρό σας Λειτούργημα υπεύθυνα και βάση της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, παρέχοντας ίσο Ραδιοφωνικό και Τηλεοπτικό χρόνο σε όλες τις τεκμηριωμένες θέσεις για το Κυπριακό Ζήτημα, με στόχο την ΠΛΗΡΗ ενημέρωση του Κυπριακού Λαού, ο οποίος και πρέπει να είναι ο ΜΟΝΟΣ ΚΡΙΤΗΣ…

ΤΟΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αναφορικά με την υπαλλακτική Πρόταση για “Ορθή Πορεία και Κατάληξη στο Θέμα της Κύπρου”, για να τερματιστεί επί τέλους και η ΑΗΘΗΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ “εάν υπάρχει άλλη Πρόταση από την ΔΔΟ, ας έλθουν να μας την πουν…”!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυστυχώς, η γενικότητα είναι οφειλόμενη. Παρακαλούμε για τη συμπάθεια όσων εκ των Δημοσιογράφων επιτελούν σωστά το καθήκον τους, οι οποίοι βεβαίως εξαιρούνται των ανωτέρω παρατηρήσεων, τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.