Ακόμα μια προειδοποίηση του Ερντογάν!!

Print Friendly, PDF & Email

30/8/2020

της Φανούλας Αργυρού

Όπως πάντα οι Τούρκοι μας λένε προκαταβολικώς τις … διαθέσεις τους.  Και να που προειδοποίησε ο Ερντογάν  και για το ξεγύμνωμα της άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Η προειδοποίηση του βρίσκεται μάλιστα  στο τίτλο του τουρκικού ανακοινωθέντος της 23ης Αυγούστου 2020: « Είναι αδύνατο για κράτη που δεν είναι δυνατά και ανεξάρτητα στο τομέα της άμυνας να βλέπουν το μέλλον τους με αυτοπεποίθηση», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κατακτητής μιλώντας σε εκδήλωση εγκαινίων νέων ναυτικών συστημάτων της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας. 

“It is impossible for nations that are not strong and independent in the field of defense to look to their futures with confidence”. 

Και αυτό από τον κατακτητή  της  Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος  τρέχει ολοταχώς να μετατραπεί σε στρατιωτική υπερδύναμη με δική του βιομηχανία οπλισμού και επεκτατικά σχέδια. Ενώ η ΚΔ  … έτοιμη μάλιστα, για πλήρη ‘αποστρατιωτικοποίηση’ σε περίπτωση Θεός φυλάξει «λύσης» … δικοινοτικής, διζωνικής  ομοσπονδίας!

https://www.tccb.gov.tr/en/news/542/121878/-it-is-impossible-for-nations-that-are-not-strong-and-independent-in-the-field-of-defense-to-look-to-their-futures-with-confidence-

ΠΗΓΗ:ΣΗΜΕΡΙΝΗ 30/8/2020