Δεύτε τελευταίον ασπασμόν, δώμεν, αδελφοί, τη θανούση

Print Friendly, PDF & Email

του Λάζαρου Μαύρου

5 Δεκ 2016

 

Α Π Ο ΣΗΜΕΡΑ «38 τζιαι πόψε», είναι η ακριβής αντίστροφη μέτρηση μέχρι την Πέμπτη 12η Ιανουαρίου 2017. Την οποία ο κ. Αναστασιάδης αιφνιδίως έσπευσε να παραχωρήσει άνευ όρων στους Τούρκους, κατά το Δείπνο της Πέμπτης 1ης Δεκ. 2016, για την «Πενταμερή» (ή… «Πολυμερή») Διάσκεψη.

Πρόκειται, τελικά, για την ολοκλήρωση τού προ πολλού ανακοινωθέντος τουρκικού «οδικού χάρτη». Και των τουρκικών «χρονοδιαγραμμάτων». Τα οποία, εγκύρως και κατ’ επανάληψιν επαληθευμένα έκτοτε, είχαν θέσει, διά στόματος τού αξιόπιστου κ. Ακιντζί, οι Τούρκοι, από τον Σεπτέμβριο (25.9.2016) κατά την «Τριμερή» στον ΟΗΕ τής Ν. Υόρκης, μεταξύ τών κ.κ. Μπαν Κι Μουν, Ακιντζί κι Αναστασιάδη:

Σ Ε 38 ΜΕΡΕΣ από σήμερα, κατ’ ακρίβειαν διαδικασίας κι επί της ουσίας:
– ΑΡΧΙΖΕΙ 12.1.2017 η Τελετή Κηδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και οι διαδικασίες μεταβίβασης τής κληρονομιάς τής Εκλιπούσας: Στην Ισότιμης Τουρκικής Συγκυριαρχίας ΕΚΟ: «Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία». Η οποία θα διαδεχθεί τη θανούσα ΚΔ και θα την κληρονομήσει:

– ΣΥΜΦΩΝΑ πάντα με τους πλέον αξιόπιστους και διαρκώς επαληθευόμενους τουρκικούς σχεδιασμούς και όρους: Της Άγκυρας, διά του εντεταλμένου της κ. Ακιντζί.

– ΟΣΑ διαφορετικά ισχυρίζεται τώρα, ή θα ισχυρίζεται κατά τις επόμενες 37 μέρες μέχρι την παραμονή της 12ης Ιανουαρίου, ο κ. Αναστασιάδης, είναι ήδη ανεπανόρθωτα μολυσμένα από την ανέκαθεν αποδεδειγμένη αναξιοπιστία του.

Σ Τ Ι Σ 12 Ιανουαρίου 2017 οι Τούρκοι σχεδιάζουν και αναμένουν να τους παραδοθεί (Surrender) και να τους μεταβιβασθεί (Κληρονομικώ Δικαίω) η Κρατική Υπόσταση τής – προορισμένης να καταστεί από 12.1.2017, επισήμως, πεθαμένη-εκλιπούσα – Κυπριακής Δημοκρατίας:

– Η ΜΙΑ και μόνη Κυριαρχία της και η μία και μόνη Διεθνής Προσωπικότητά της. Τις οποίες από το 1964 νομίμως και κατά διεθνή αναγνώριση μόνη κατέχει, κυβερνωμένη από τους Έλληνες Κυπρίους, η Κρατική Υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα παραδοθούν και θα μεταβιβαστούν στην αντικαταστάτρια και την κληρονόμο της Εκλιπούσας:

– ΣΤΗ ΝΕΑ Κρατική Υπόσταση της «Ενωμένης Κυπριακής Ομοσπονδίας». Η οποία, από τις 11 Φεβρ. 2014 συμφωνήθηκε από τους Έρογλου & Αναστασιάδη και ουδέποτε έκτοτε αναιρέθηκε ότι: Θα τελεί υπό την Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία. Με τη Μία Κυριαρχία «εξίσου προερχομένη από Ελληνοκυπρίους [82%] και Τουρκοκυπρίους [18%]» (παράγραφος 3), συγκροτημένους εκατέρωθεν στις απολύτως Συγκυρίαρχες επί πάσης Κύπρου, Δύο Ίσου Καθεστώτος Συνιστώσες Πολιτείες: «Η Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία θα αποτελείται από δυο συνιστώσες πολιτείες με ΙΣΟΤΙΜΟ καθεστώς» (παράγραφος 4)…

Ε Τ Σ Ι , ΛΟΙΠΟΝ, επίκειται το «Άμωμοι εν οδώ, αλληλούια»! Και το «Δεύτε τελευταίον ασπασμόν, δώμεν, αδελφοί, τη θανούση»…

ΕΡΩΤΗΣΗ
Έχοντας κατά νουν την εγνωσμένη και δοκιμασμένη διαχρονικά στάθμη της… αξιοπιστίας τού 7ου (και προθύμως τελευταίου της ΚΔ) ΠτΔ, πόσο σας… καθησυχάζει η εν διαγγέλματι διαβεβαίωση του κ. Αναστασιάδη, ότι «εκείνος που θα αποφασίσει είναι ο κυρίαρχος λαός διά της ψήφου του»;

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/simerini/columns/iristho/385375/defte-teleftaion-aspasmon-domen-adelfoi-ti-thanousi

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.