Οι Κύπριοι ευνούχοι και ο Ν. Κοτζιάς

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

6 ΔΕΚ 2016

Ο εκλεκτός φίλος, καθηγητής Μάριος Ευρυβιάδης σχολιάζει με έναν εκπληκτικό τρόπο τις ανθελληνικές αντιδράσεις και ύβρεις Κυπρίων ευνούχων, που φύονται στους κόλπους του άλλοτε εθνικόφρονος και νυν Ακιντζολιγούρη ΔΗΣΥ, εναντίον του Έλληνα ΥπΕξ Ν. Κοτζιά.

Γράφει: «Γιατί τους φταίει ο Κοτζιάς; Τους φταίει γιατί θέλει λύση χωρίς Κυπριακό! Θέλει λύση χωρίς τουρκική επικυριαρχία. Θέλει λύση που να αποκλείει τη μετατροπή της Κύπρου σε μια τουρκική σατραπεία. Φταίει γιατί επιμένει στην αποκοπή του ομφάλιου λώρου μεταξύ της Κύπρου και των λεγόμενων ‘εγγυητριών’ δυνάμεων, ώστε το κυπριακό κράτος να εξελιχθεί φυσιολογικά και να αναπτυχθεί οικονομικά, χωρίς να πληρώνει εσαεί πολιτικό και κεφαλικό φόρο στην Άγκυρα.

»Φταίει ο Κοτζιάς διότι εφαρμόζει μιαν αφαιρετική στρατηγική, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν οι Τούρκοι, οι δυτικοί ενεργούμενοί τους μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και, σε τοπικό επίπεδο, οι αποικιακοί ευνούχοι μαζί με τους εξωνημένους ‘πλατφορμιστές’ που παραγοντίζουν υπέρ της ειρήνης, τάχατες, και πλουτίζουν με την αέναη ‘διαδικασία’ της. Η ‘όποια λύση’ δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί χωρίς την ενεργή συναίνεση της Ελλάδας.

Είναι τόσο απλό. Ο Κοτζιάς τούς κρατεί από τα μεγάλα τους κέρατα. Όλους. Τη λεγόμενη ‘διεθνή κοινότητα’ – τους Αγγλοαμερικανούς δηλαδή και τον ενεργούμενό τους, τον πολυπράγμονα μασκαρά, τον Έιντε, που όπως μας αποκάλυψε η κυπριακή μουσίτσα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, υπήρξε επιλογή της Αμερικανίδας υφυπουργού Νούλαντ». Τα σχόλια δικά σας.
Σ.Ι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.