Ο… ατρόμητος, έμφοβος διαπραγματευτής

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

7 ΔΕΚ 2016
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, πριν, δηλαδή, κάνει την απίστευτη και πρωτοφανή κωλοτούμπα, που αιφνιδίασε και τους Τούρκους, ο Ν. Αναστασιάδης είχε καυχηθεί ότι ήταν «σκληρός διαπραγματευτής». Με αυτό εννοούσε προφανώς ότι δεν υποκύπτει στις όποιες τουρκικές αξιώσεις και ότι υπερασπίζεται τις θέσεις και τα δίκαια των Ελλήνων.

Φούμαρα και λήροι, φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο δήθεν ατρόμητος και τάχα σκληρός διαπραγματευτής έκανε μία αδιανόητη κωλοτούμπα ενώπιον του σουλτάνου και του εδώ εγκαθέτου του και, χωρίς καμία προδιαβούλευση ή συνδιαβούλευση με τις πολιτικές δυνάμεις ή προσυνεννόηση με την Αθήνα, αποδέχτηκε όλους τους τουρκικούς όρους.


Γιατί; Διότι αυτός ο σκληρός, δήθεν, διαπραγματευτής έτρεμε μπροστά στα γαβγίσματα του ΤουρκοΧίτλερ Ερντογάν και γεμάτος από φόβο επικαλέστηκε όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και δήθεν πολιτογράφηση εποίκων για να καϊλίσει από εξευτελισμό και αναξιοπρέπεια, στον Τούρκο κατακτητή. Με απλά λόγια, ο Αναστασιάδης τρόμαξε κυριολεκτικά από την εκβιαστική, επιθετική και υβριστική ρητορική του σουλτάνου και… έκανε την κωλοτούμπα!

Ποιος; Ο Ν. Αναστασιάδης που πριν από ενάμισι μήνα είχε ανακαλύψει μια «θετική ρητορική» στη συμπεριφορά της κατοχικής Τουρκίας. Πώς, αυτή η «θετική ρητορική» μετατράπηκε σε εκβιασμούς, ύβρεις και απειλές σε σημείο που ο δυστυχής Πρόεδρος αποδέχτηκε όλους τους τουρκικούς όρους; Ο Ν. Αναστασιάδης οφείλει πολλές εξηγήσεις στους πολίτες. Πότε θα τους σεβαστεί και θα εξηγήσει την ενσυνείδητη προσχώρησή του στις τουρκικές αξιώσεις;
Σ.Ι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.