ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ 1940. ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

Print Friendly, PDF & Email

28, Οκτωβρίου 2021

ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ(ΔΔΟ)= ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ή ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

 

Συμπατριώτες ,Συμπατριώτισσες,

 

Έχοντας Φάροτης ύπαρξης και του αγώνα μας τα διδάγματα της ιστορίας μας και τιμώνταςσήμερα το ΟΧΙ του σαράντα, στην ιταμή πρόκληση του φασιστικού άξονα που αιματοκύλησε τον κόσμο της τότε εποχής, ορθώνουμε και εμείς το δικό μας ΟΧΙ στη συνθηκολόγηση με την Τουρκική κατοχή και σας απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό.

Καταγγέλλουμε και προειδοποιούμετον Κυπριακό Λαό ότι η Κυπριακή Δημοκρατία κινδυνεύει άμεσα από το ενορχηστρωμένο (στημένο)  παράνομο και ανήθικο «παιγνίδι» για λύση ΔΔΟ. Η πορεία προς ΔΔΟ  πρέπει να ανακοπεί.

Το βάρος αυτής της ευθύνης ατυχώς ή δυστυχώς, πέφτει στους ώμους του Λαού και πρέπει να βρεθεί το κουράγιο να την αναλάβουμε.  Πρέπει να επαγρυπνούμε και μπορούμεμε τη δική μας θέληση και με τη βοήθεια του Θεού,  να θριαμβεύσουμε επι της αδικίας, επι των Τούρκων κατακτητών και επι των υποκριτών συνοδοιπόρων τους, δικών μας και ξένων.

Ας υψώσουμεο καθένας μας την προσωπική μας σημαία του ξεσηκωμού μας,  αρνούμενοιπροσωπικά και συλλογικά τις «πραγματικότητες», απορρίπτονταςτο συμβιβασμό με την κατοχή , απορρίπτονταςτη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων. Αυτή είναι η πρώτηαπαραίτητη ενέργειά του καθενός μας η οποία θα φέρει την ενότητα στόχου και θα σφυρηλατήσει  το κοινό μέτωπο νίκης.

Γιαυτό,  συμπατριώτες / συμπατριώτισσες,

  • Αποτάξετετην ηττοπάθεια και την απελπισία που καλλιεργούν οι σημερινοί Φαρισαίοι και υποκριτές , υπηρέτες του Τούρκου κατακτητή και των σατανικών ξένων συμφερόντων.
  • Κωφεύσετεστις σειρήνες της υποταγής στον αντίχριστο Τούρκο κατακτητή. Το μέλλον που η υποταγή στον κατακτητή, μας επιφυλάσσει, το βιώσαμε από το 1974 και μετά. Μας το επαναλαμβάνει καθημερινά και ξεκάθαρα ο κατακτητής και το επιβεβαιώνει η ιστορία, ο βίος και η πολιτεία του.
  • Μηνγίνεσθε βαποράκιατου πολιτικού ναρκωτικού ότι,  47 χρόνια μετά το 1974 όλα έχουν χαθεί και ότι δεν υπάρχουν επιλογές, ότι τίποτε δεν γίνεται.
  • Μηνπαρασύρεσθε από το σατανικό σύνθημα ότι υπάρχει μέλλον με τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων και τη νομιμοποίηση της τουρκοποίησης των κατεχομένων εδαφών μας. Προς θεούνα μην αφήσουμε μια τέτοια κληρονομιά στα παιδιά μας. Θα είναι συνταγή είτε του αφανισμού, είτε του εξισλαμισμού τους.  Τα παιδιά μας δεν σηκώνουν και δεν θα αντέξουνένα νέο προπατορικό, δικό μας, αμάρτημα τύπου Αδάμ και Εύας,  οι οποίοι υπέκυψαν στον πειρασμό του διαβόλου.
  • Αςσταματήσουμε να απλώνουμε το χέρι προς το «αμαρτωλό μήλο» της συνθηκολόγησης που ακούει στο όνομα ΔΔΟ, συναγωνιζόμενοι ποιος θα το κόψει πρώτος.
  • Αςδιδαχθούμε από την ιστορία η οποία χωρίς εξαιρέσεις επαναλαμβάνεται και διδάσκει:
  • ΟΙ Λαοί, μικροί ή μεγάλοι ,σκλαβώνονταν,  μόνο αφού κάποιοι άνοιγαν   από μέσα την πόρτα σε κατακτητές.
  • Οι Λαοί σκλαβώνονται πάντοτε από κάποιον πολύ πιο ισχυρό Λαό. Πάντοτε όμως οι μικροί και αδύνατοισκλαβωμένοι Λαοίνικούσαν και αποκτούσαν την ελευθερία τους. Θα έλθει και η σειρά μας, φτάνει να μην ενδώσουμε και να αντέξουμε τη διαδρομή.
  • Λαοί οι οποίοι ενέδωσαν σε κατακτητή και δεν διεκδίκησαν την ελευθερία τους με την ψευδαίσθηση για ένα καλό αύριο, αφομοιώθηκαν και αφανίσθηκαν.
  • Ας απαιτήσουμε λοιπόν επανατοποθέτηση και αναθεώρηση πολιτικής, στόχου  και στρατηγικής.. Ουσιαστικά  επιβάλλεται να αποφασίσουμε τερματισμό της πορείας προς λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

 

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΗ.

Ότι πιο ανθρώπινο και φυσιολογικότο οποίο κανένας δεν μπορεί να μας αρνείται.

Συμπατριώτες / Συμπατριώτισσες,

Μπορούμε,ενωμένοι σε μια γροθιά, ισότιμοι πολίτες και κυρίαρχα ισότιμο Κράτος στη Διεθνή Κοινότητα,  να φέρουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Φτάνει να το αποφασίσουμε και να το επιδιώξουμε, με πίστη στο Θεό, το Δίκαιο και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις , δυνατότητες και προοπτικές μας. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια