«Εκ των ων ουκ άνευ» η συμμετοχή τους, κορόιδα!

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

18 Δεκ 2016

Για εβδομάδες περίπαιζαν τους πολίτες για δήθεν πολυμερή. Και ως πρόβατον, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πήγε στο δείπνο με τον κατοχικό φίλο του και αποδέχτηκε όλους τους τουρκικούς όρους που απέρριπτε προηγουμένως. Το ανακοινωθέν των Ην. Εθνών είναι ξεκάθαρο και το δημοσιεύσαμε. Όμως, ο αν. Κυβ. Εκπρόσωπος, κατ’ εντολήν, ανέλαβε να βγάλει όλους τους πολίτες παλαβούς! Σε δηλώσεις του είπε: «Είναι ξεκάθαρο στο ανακοινωθέν ότι θα πρέπει να προσκληθούν και άλλα σχετικά μέρη, σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους της διάσκεψης αυτής. Είναι εκ των ων ουκ άνευ η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως σχετικό μέρος, αφού πρόκειται για διάσκεψη που στόχο έχει και την τροποποίηση διεθνών συμβάσεων που την αφορούν.

»Είναι εξίσου αναγκαία η παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποίαν η Κύπρος είναι κράτος μέλος, όπως επίσης και η παρουσία των Ηνωμένων Εθνών και του Συμβουλίου Ασφαλείας του διεθνούς οργανισμού, ο οποίος θα κληθεί δια ισχυρού ψηφίσματος να υιοθετήσει τα τυχόν συμφωνηθέντα και στη συνέχεια να διασφαλίσει την εφαρμογή τους». «Θα πρέπει» (!!) όλοι οι πιο πάνω να συμμετάσχουν σε διεθνή διάσκεψη για την ασφάλεια και τις εγγυήσεις. Οι πολίτες έχουν μιαν απορία που ο Ν. Αναστασιάδης αρνείται να απαντήσει: Γιατί δεν διασφάλισε τη συμμετοχή των πιο πάνω στο ανακοινωθέν των Ην. Εθνών και το επιχειρεί εκ των υστέρων; Γιατί;

Σ.Ι.

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/389144/anafandon-kyriakis

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.