Ο απολογισμός 2 χρόνων αιματηρού πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας με στοιχεία και χάρτες-Γ.Ρωμανός (Βίντεο)

Print Friendly, PDF & Email

24/2/2024

Militaire News

Ρωσία-Ουκρανία εδώ και δυο χρόνια βρίσκονται στα όπλα και το κόστος αυτής της σύγκρουσης είναι μεγάλο σε αριθμό χαμένων ζωών.

Το τίμημα είναι πολύ βαρύτερο για την Ουκρανία, η οποία μαζί με τον κόσμο που χάνει φαίνεται ότι έχασε ένα μεγάλο μέρος εδαφών της.

Πολλοί έσπευσαν επιπόλαια αυτά τα δύο χρόνια να προσεγγίσουν αυτόν τον πόλεμο με λογική…κερκίδας, από την οποία ο καθένας υποστήριζε την «ομάδα» του. Αυτή η προσέγγιση οδηγεί πάντα σε λάθος συμπεράσματα. Ο Γιώργος Ρωμανός, Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής , αυτά τα δύο χρόνια αναλύει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες κυρίως από δυτικές πηγές. Γι΄ αυτό και οι αναλύσεις του έχουν επιβεβαιωθεί απόλυτα. Με χάρτες, πληροφορίες και αριθμητικά στοιχεία ο κ.Γιώργος Ρωμανός κάνει το διετή απολογισμό του πολέμου και καταλήγει όπως πάντα στην λύση που δεν μπορεί να είναι άλλη από την ειρήνη.

ΠΗΓΗ:https://www.militaire.gr/o-apologismos-2-chronon-aimatiroy-polemoy-rosias-oykranias-me-stoicheia-kai-chartes-g-romanos/