27/2/2024
Σημερινή Online
Το πραγματικά του πρόσωπο έδειξε το κατοχικό καθεστώς στους εγκλωβισμένους μαθητές του Ριζοκαρπάσου.
Τα διαχρονικά προσκόμματα που βάζουν στην παιδεία, μετρατρέπονται σε προσπάθεια διωγμού, με την εισβολή λεγόμενων αξιωματούχων στις αίθουσες διδασκαλίας, μπροστά στα μάτια των μαθητών.
Πέρασαν από ενδελεχείς ελέγχους τα βιβλία και απομόνωσαν τους εκπαιδευτικούς, υποβάλλοντας τους ερωτήσεις.
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά διαμηνύει η Υπουργός Παιδείας, με τον Πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής να κάνει λόγο για πνευματική τρομοκρατία.
Άμεσες οι ενέργειας της Λευκωσίας, διαμηνύει η Κυβέρνηση.
Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ:
ΠΗΓΗ:https://simerini.sigmalive.com/article/2024/2/27/prokleseis-dikhos-telos-apo-ton-attila-eisebalan-se-tria-skholeia-sto-rizokarpaso-ta-proskommata-pou-metatrepontai-se-diogmo-binteo/

