Ο Μαντέλα Απέρριψε την «Πολιτική Ισότητα» του 15% = 85%

Print Friendly, PDF & Email

του Λάζαρου Μαύρου

17 Οκτ 2016

Θ Α ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ στην «καρδιά» της εθνο-ρατσιστικής τουρκικής απαίτησης για Διζωνική «Πολιτική Ισότητα» (εξίσωση και υποταγή) του ελληνικού 82% με το τουρκικό 18%. Των «Δύο Κοινοτήτων» αρχικά, των «Δύο Λαών» στην εξέλιξη, των «Δύο Συνιστώντων Κρατών» στη… μετεξέλιξη. Επειδή:

ΑΠΟΤΕΛΕΙ το «ασανσέρ» για την άνοδο των τουρκικών μεθοδεύσεων ώς τον στόχο της Άγκυρας για μετατροπή ολόκληρης της Κύπρου σε προτεκτοράτο της Τουρκίας. Είναι ο σκληρός πυρήνας της «λύσης» Διζωνικού Ισότιμου Συνεταιρισμού. Ώστε: Μέσω των Συγκυριάρχων και Ισοτίμων Συνεταίρων Τ/κ, να ελέγχει η Άγκυρα ολόκληρη την «ενωμένη κυπριακή ομοσπονδία»…

Κ Α Ι ΗΤΑΝ η «καρδιά» της Ακροδεξιάς, των αμετανόητων λευκών ρατσιστών του Απαρτχάιντ της Νοτίου Αφρικής, το Λαϊκό Μέτωπο των Αφρικάνερς, “Afrikaner Volksfront”, που με αρχηγό τον παρασημοφορημένο απόστρατο στρατηγό Κωνστάντ Βιλτζόεν, και 100 χιλιάδες ορκισμένους «έως θανάτου» ένοπλους λευκούς ρατσιστές, απειλούσε με αιματοκύλισμα – κατά τις διαπραγματεύσεις 1990 – ’94 των Νέλσον Μαντέλα και Φρεντερίκ ντε Κλερκ – αν δεν κατοχυρωνόταν, μέσα στα σύνορα της Ν. Αφρικής, ένα αυτόνομο κρατίδιο, αποκλειστικά της λευκής φυλής, κατά τα πρότυπα τής και τότε συζητούμενης από το 1977 για την Κύπρο, Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας…

Η Σ Α Ν ΟΙ τελευταίοι απειλητικοί «σπασμοί» του καταρρέοντος από το 1989 Ρατσιστικού Καθεστώτος της λευκής μειονότητας του Απαρτχάιντ, εναντίον του αποφυλακισθέντος 11η Φεβρ. 1990, μετά από 27 χρόνια στις φυλακές των ρατσιστών, αδούλωτου ΗΓΕΤΗ του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ANC) Μαντέλα. Εν μέσω φοβερών σφαγών, που με υποκίνηση κι εξοπλισμό από τους λευκούς σκληροπυρηνικούς του Απαρτχάιντ στα σώματα ασφαλείας, διέπρατταν οι μαύροι ακροδεξιοί την Ινκάθα των Ζουλού, εναντίον των μαύρων υποστηρικτών του ANC, οδηγώντας αιματηρά τότε τις προσπάθειες εκδημοκρατισμού της Ν. Αφρικής στο χείλος της Αβύσσου.

Α Π Ε Ρ Ρ Ι Ψ Ε μετά βδελυγμίας τη Διζωνική «Πολιτική Ισότητα» της λευκής μειονότητας του 15% με τη μαύρη πλειονότητα του 85% ο Μαντέλα. Επιμένοντας:

(α) Στην έννοια και πραγμάτωση του ενός ενιαίου κι αδιαίρετου λαού, με μεγαλοψυχία συμφιλίωσης, χωρίς ίχνος δικοινοτικού διαχωρισμού. Και:

(β) Στην ανυποχώρητη δημοκρατική αρχή, «ένας άνθρωπος, μία ψήφος». Πέτυχε και θριάμβευσε: Από τις 11 Μαΐου 1994 ο Μαντέλα εξελέγη πρώτος μαύρος Πρόεδρος της ενιαίας και δημοκρατικής πλέον Νότιας Αφρικής.

Ο Ϊ Μ Ε ΚΙ αλίμονο: 22 χρόνια μετά τον θρίαμβο του Μαντέλα, η «καρδιά» των Ελλήνων Κυπρίων… αριστερών, δηλαδή η ηγεσία κι η εφημερίδα του ΑΚΕΛ, μαζί με την «καρδιά» των δεξιών του κ. Αναστασιάδη – ΔηΣυ, επιμένει, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ, στην εθνο-ρατσιστική «Πολιτική Ισότητα», 18% = 82%, του τουρκικού επεκτατισμού!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ 

Με όρους Κρατικής Υπόστασης, Συνταγματικής Τάξης, Χρηστής Διοίκησης και Δημοκρατικής Αρχής το ερώτημα: Οι διορισμένες ΙΣΟΤΙΜΩΣ και από το τουρκικό κατοχικό Ψευδοκράτος «Δικοινοτικές Τεχνικές Επιτροπές» ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, πλέον, Υπέρτερης Ισχύος αποφάσεις και επί των υπουργείων (π.χ. Παιδείας & Πολιτισμού) της Κυπριακής Δημοκρατίας, προτού καν αυτή κηρυχθεί κι επισήμως Εκλιπούσα;

 

Πηγή: http://www.sigmalive.com/simerini/columns/iristho/371497/o-mantela-aperripse-tin-politiki-isotita-tou-15-85

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.