Φ. ΚΛΟΚΚΑΡΗΣ: Τι Τραγικά έχει ήδη Συμφωνήσει η Πλευρά μας (Bίντεο)

Print Friendly, PDF & Email

7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΦΟΙΒΟΣ ΚΛΟΚΚΑΡΗΣ: Τι τραγικά έχει ήδη συμφωνήσει η πλευρά μας; Κάλεσμα σε εγρήγορση (Ανάλυση)

Εμπεριστατωμένα ο Αντιστράτηγος Κλόκκαρης αναλύει το πως και το γιατί το νέο κατασκεύασμα που φτιάχνεται στις Πενταμερείς Διασκέψεις της Ελβετίας θα είναι έτοιμο να διαλυθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Ενώ οι Τούρκοι παίρνουν από την πρώτη μέρα της λύσης όλα όσα ζητούν, οι Έλληνες της Κύπρου μένουν με ένα αφοπλισμένο δυσλειτουργικό κράτος ΄τέρας στο έλεος του κατακτητή που θα συνεχίσει να είναι εδώ και μετά την λύση δια του τουρκικού ‘αγήματος’ και των Τούρκων εποίκων.

Ο Α/γος δεν μένει όμως στον τομέα ‘Ασφάλεια’ προειδοποιώντας τους Κύπριους πολίτες για τα όσα τραγικά έχουν ήδη συμφωνηθεί (πολλές φορές είχαν προταθεί από την δική μας πλευρά !) , και στον τομέα της Διακυβέρνησης. Το νέο μόρφωμα δεν θα έχει κανένα κοινό με τα ευρωπαϊκά δημοκρατικά Κράτη του σήμερα, ενώ η αδικία θα αποτελεί συνεχώς βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της ‘ενωμένης Κύπρου’ οδηγώντας μας πίσω στην αιματηρή δεκαετία του 1950 !

Η Κύπρος κινδυνεύει άμεσα με έναν ξαφνικό θάνατο! Η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί το τελευταίο έρεισμα που απέμεινε στον ελληνισμό της Κύπρου για επιβίωση!

Μια ομιλία που πρέπει να ακούσουν όλοι οι πολίτες της Κύπρου ασχέτως κομματικού χρωματισμού.

  • Αντιστράτηγος ε.α.,

Πρώην Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Από την εκδήλωση:

“Κρανς-Μοντανά, Ελβετία. Ποιο το μέλλον της Kυπριακής Δημοκρατίας και του Ελληνισμού της Κύπρου; Κάλεσμα σε εγρήγορση”

Διοργανωτής:

“Κίνηση για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας”

Λευκωσία,

5 Ιουλίου 2017

Διάρκεια 21′

‘Γροθιά-TV’

www.grothia.tv