Ο «Εθνικόφρων» Αβέρωφ Νεοφύτου

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

25 ΙΑΝ 2017

Όποιος δεν ντρέπεται, ο κόσμος είναι δικός του. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβ. Νεοφύτου, τόλμησε να αναφερθεί στην εθνικοφροσύνη της οποίας, πάλαι ποτέ, ο ΔΗΣΥ ήταν το προπύργιο και ο θώρακάς της. Σε ομιλία του στο Ανώτατο του κόμματος, το περ. Σάββατο, με οργίλο ύφος είπε: «Ένα έχω να πω σε όσους θυμήθηκαν σήμερα την εθνικοφροσύνη:

Μαθήματα εθνικοφροσύνης, αλλού! Όχι σ’ εμάς! Όχι στα παιδιά όσων θυσιάστηκαν για να κρατήσουν το εθνικό φρόνιμα ζωντανό σε αυτόν τον τόπο!». Κοιτάξτε ποιος με θράσος μιλά για εθνικοφροσύνη! Ξέχασε ότι ο υπουργός του, Χ. Γεωργιάδης, τάχθηκε κατά της Ελλάδος στην περίπτωση του μνημονίου. Και αποστασιοποιήθηκε στο Γιούρογκρουπ και υβριστικά δήλωνε πως δεν… κατάλαβε τι ζητούσε η Ελλάδα.

Είναι ο Χ. Γεωργιάδης που δήλωσε ότι οι μόνοι δεσμοί που ενώνουν την Κύπρο με την Ελλάδα, είναι πολιτισμικοί. Λησμόνησε ότι ανδρώθηκε υπό τα λάβαρα της εθνικοφροσύνης που ο ΔΗΣΥ αναπετούσε και ο ιδρυτής του ψαλμωδούσε «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω». Είναι ο Ν. Αναστασιάδης που υβριστικά δήλωσε ότι πρέπει να αποκόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τη Μητέρα Ελλάδα.

Είναι ο Αναστασιάδης που αναφέρθηκε χλευαστικά για τους «εξ Ελλάδος επισκέπτες». Ο ασεβέστατος! Είναι ο Αβέρωφ και ο νηπιώδης περίγυρός του που επιτίθενται κατά του Έλληνα ΥπΕξ επειδή τους χάλασε τη σούπα της υποταγής. Οι ποδκιάντραποι «εθνικόφρονες» ας κατανοήσουν, επιτέλους, τη σημασία του πολιτικού σκασμού!

Σ.Ι.

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/399357/paraskinio