Περί της «Πολιτικής Σχιζοφρένειας» της Ηγεσίας ΑΚΕΛ

Print Friendly, PDF & Email

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Οι γνήσιοι πατριώτες ΑΚΕΛιστές δεν πιστεύουν πια ούτε τα μάτια τους ούτε, κυρίως, τα αυτιά τους. Κυρίως εξοργίζονται με το κατάντημα της ηγεσίας τους. Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ και ανώτατοι αξιωματούχοι του κόμματος, με αφορμή μια ασήμαντη πρόταση για να διδάσκεται για λίγα λεπτά το Ενωτικό Δημοψήφισμα στα παιδιά μας, μίλησαν με οργή για «πολιτική σχιζοφρένεια». Κάθε εχέφρων πολίτης διερωτάται πραγματικά ποιοι είναι «πολιτικά σχιζοφρενείς» και πού ελλοχεύει «πολιτική σχιζοφρένεια». Ας το αναλύσουμε, λοιπόν: Το ΑΚΕΛ έκανε εκδηλώσεις υπέρ της Ένωσης. Οι ΑΚΕΛιστές βροντοφώναζαν στους Βρετανούς κατακτητές, «Ένωση και μόνο Ένωση». Σήμερα: Το ΑΚΕΛ στηρίζει έναν Πρόεδρο που προέρχεται από την ενωτική παράταξη.

Προσέξτε, όμως, τη συμπεριφορά του ΑΚΕΛ: Σε θέματα οικονομίας, κοινωνικής πολιτικής, κτλ. θεωρεί τον Αναστασιάδη επικίνδυνο, επιπόλαιο και εναντίον των εργαζομένων. Μάλιστα, ο ΓΓ του κόμματος κάλεσε τους μελλοντικούς μελετητές να αναλύσουν την πρωτοφανή αναξιοπιστία του Προέδρου, που αναίρεσε όλες τις δεσμεύσεις του και εξαπάτησε τους πολίτες να τον ψηφίσουν.

Στο Κυπριακό, όμως, το ΑΚΕΛ θεωρεί τον Αναστασιάδη αξιόπιστο και στην ορθή πορεία, επειδή υλοποιεί τις συγκλίσεις Χριστόφια-Ταλάτ, που προεκλογικά αναθεμάτισε.

Τις τελευταίες ημέρες, το ΑΚΕΛ ταυτίστηκε πλήρως με τον Πρόεδρο και τον Αβέρωφ για να λασπώσουν, να ελεεινολογήσουν και να μεθοδεύσουν ακύρωση της απόφασης για το Ενωτικό Δημοψήφισμα.

Λοιπόν, ποιοι είναι «πολιτικά σχιζοφρενείς», είπαμε;

Σ.Ι.

ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/408543/parapolitika-savvatou